Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΑΣΤΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ!!


ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ

Οι Αιγόκεροι, όπως και οι Δίδυμοι είναι οι καλύτεροι πελάτες των…Fast foods- ταχυφαγείων, αφού η καθημερινή τους ζωή είναι γεμάτη κινητικότητα, και μικρές ή μεγάλες μετακινήσεις που δεν τους επιτρέπουν να εντρυφήσουν στην τέχνη της μαγειρικής. Εδώ προτείνουμε ένα θαυμάσιο πιάτο, αρκετά γρήγορο στην προετοιμασία, πολύ εντυπωσιακό ωστόσο στην παρουσίασή του. Και το σημαντικότερο, οι λίγες σχετικά θερμίδες του δεν αποτελούν κίνδυνο για τη σιλουέτα του ζωδίου της καριέρας!



ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΩΣΕ

(γαρνιτούρα Σπαγγέτι λαχανικών)- Συνταγή από τη Βουργουνδία

Υλικά για 4 άτομα.



- 4 φιλέτα κοτόπουλου

- 1 πιπεριά κίτρινη

- 1 πιπεριά κόκκινη

- ½ κιλό καρότα

- ½ κιλό ρέβα άσπρη

- ½ κιλό κολοκύθια

- 100 gr. Ελαιόλαδο

- Αλάτι, πιπέρι

- 500 gr. Φυσικός ζωμός κοτόπουλου (ή 1 κύβος)

- 100 gr. Λευκό κρασί

- 1 μάνγκο, φύλλα φρέσκου δυόσμου ή βασιλικού.



Τρόπος παρασκευής

Ανοίγουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου, βάζουμε αλατοπίπερο και τοποθετούμε κατά μήκος τα λαχανικά  (πιπεριές, κολοκύθια, καρότο) ωμά. Κλείνουμε το

στήθος και το δένουμε. Το βράζουμε μέσα στο κρασί και το ζωμό του κοτόπουλου για 20΄ λεπτά. Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε με τη sauce.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου