Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ: ΑΘΗΝΑ 16:15 11/11/11



ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ



Στο ωροσκόπιο της νέας κυβέρνησης παίρνουμε ως ώρα γέννησης τις 16:15 της 11/11/11 στην Αθήνα. Ο ωροσκόπος στο γενέθλιο χάρτη βρίσκεται στην 28η μοίρα του Κριού, γεγονός που προσδίδει την μικρή διάρκεια της «ζωής» της μεταβατικής κυβέρνησης (έτσι κι αλλιώς πρόκειται για ένα εκ του προοιμίου «μεταβατικό σχήμα»). Ο ωροσκόπος στον Κριό εκτός των άλλων «δείχνει» και τη δημιουργία μιας νέας, πρωτόγνωρης κατάστασης, ίσως μάλιστα μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ με καινούργια δεδομένα. Αυτά λίγο πολύ είναι γνωστά σε όλους. Το ζώδιο του Ταύρου (οικονομικά) είναι εμπεριεχόμενο στον πρώτο οίκο του ωροσκοπίου, τονίζοντας την ανάγκη της δημιουργίας της νέας κυβέρνησης για καθαρά οικονομικούς σκοπούς και αίτια. Η Σελήνη, που αντιστοιχεί στις μάζες και στην προκειμένη περίπτωση τον Ελληνικό Λαό, βρίσκεται και αυτή στον Ταύρο και μάλιστα στον πρώτο οίκο, γεγονός που μας δείχνει ότι εν τέλει ο λαός θα είναι στην ΟΥΣΙΑ ο ρυθμιστής της κατάστασης.



ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΣΕΛΗΝΗΣ-ΑΡΗ

Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα! Στο ωροσκόπιο της νέας κυβέρνησης ο «κυβερνήτης» του ωροσκόπου, ο Άρης (πόλεμος) σχηματίζει όψη τετραγώνου με τη Σελήνη (πολίτες), με μια ανοχή 3 μοιρών και σε συγκλίνουσα όψη. Τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί και έχουν «γονατίσει» το λαό είτε θα ενταθούν είτε θα διαφοροποιηθούν, θα συναντήσουν πάντως μεγάλες αντιθέσεις και θα συνεχίσουν να προκαλούν εντάσεις.



ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΣΕΛΗΝΗΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Σαν να μην έφτανε η σκληρή όψη μεταξύ της Σελήνης και του Άρη, η νέα κυβέρνηση πολύ σύντομα θα έχει να αντιμετωπίσει και τη δυσπιστία του λαού, αφού ο τελευταίος θα αισθανθεί ότι έχει «εξαπατηθεί» από τους γεννήτορες του νέου σχήματος.



ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ

Στις 25 Νοεμβρίου και στις 10 Δεκεμβρίου περιμένουμε δύο εκλείψεις στον μεταβλητό σταυρό. Η πρώτη επηρεάζει άμεσα στον κύριο Σαμαρά και η δεύτερη τον κύριο Παπανδρέου. Δύσκολη περίοδος για τους δύο Διδύμους, που θα έχουν να αντιμετωπίσουν απρόβλεπτες καταστάσεις.


Ο ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ


Μπορεί η δημοτικότητά του να μην αγγίζει το 70%, ωστόσο πρόκειται για ένα ελκυστικό Ζυγό, που δεν αφήνει αδιάφορο τον κόσμο. Αυτό με μια πρώτη ματιά.

Ο Λουκάς Παπαδήμος είναι γεννημένος στις 11 Οκτωβρίου του 1947 στη Δεσφίνα της Φωκίδας. Ώρα γέννησης άγνωστη, άρα και ωροσκόπος… αγνοείται. Η Σελήνη του ωστόσο βρίσκεται σίγουρα στην Παρθένο γεγονός που τον καθιστά μεθοδικό, εργατικό και κυρίως πρακτικό. Ο Ερμής του στο Σκορπιό του χαρίζει εφευρετικότητα, αποφασιστικότητα, δύναμη θέλησης και αποτελεί στοιχείο «φλερτ» με την εξουσία. Βαθειά ερευνητικός και επινοητικός, διαθέτει «κρυφές» γνώσεις αλλά και μυστικές πτυχές χαρακτήρα. Η Αφροδίτη του στο Ζυγό εντείνει την αισθητική αντίληψη, ωστόσο ο Ήλιος του σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα αρκετά συχνά του «παίζει» περίεργα παιχνίδια καθώς τον καθιστά επιρρεπή σε χιμαιρικές καταστάσεις!  (Μια από αυτές «βιώνει» τώρα καθώς ο Κρόνος πάνω από Ήλιο-Ποσειδώνα τον «δοκιμάζει» στο πιο σκληρό «πόκερ» των άστρων).

Ο Άρης στο Λέοντα τον καθιστά σίγουρα συμπαθή και φιλικό, ωστόσο δεν παύει να μας υπενθυμίζει την αγάπη που έχει το άτομο για θέσεις κύρους. Σε συνδυασμό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο,  γεννά ως επί το πλείστον «βασιλείς» που ενίοτε γίνονται «ινδάλματα» και ενίοτε μικροί «δικτάτορες». Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι Παπανδρέου-Σαμαράς, ίσως έχουν κάνει ένα μικρό ….λάθος, αν πίστεψαν ότι ο Παπαδήμος είναι του ….χεριού τους!! Η τελευταία διαπίστωση γίνεται ακόμα πιο εμφανής αν παρατηρήσουμε τη σχέση Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ωροσκόπιο του Παπαδήμου!  Πρόκειται για μια πλανητική σχέση που συναντάται σε άτομα εξουσίας ή που επιζητούν την εξουσία με κάθε τρόπο!! Ταυτόχρονα δείχνει και το μεγάλο ταλέντο που έχει το άτομο σε ζητήματα οικονομίας. Σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες θέσεις των πλανητών έχουμε να κάνουμε με ένα suis generis οικονομικό «τζίνι»!!



Τι μέλλει γενέσθαι;

Στο δια ταύτα:


Μια πολυπληθής πολύχρωμη κυβέρνηση με μικρή διάρκεια ζωής, μικρότερη μάλλον από την υποτιθέμενη ημερομηνία των εκλογών. Ένας πρωθυπουργός που «προέρχεται» από το (τραπεζικό) σύστημα και σίγουρα θα προσπαθήσει να το υποστηρίξει, με οποιοδήποτε τίμημα. Η Σελήνη του πρωθυπουργού στην Παρθένο (οι πολίτες) θα «κτυπηθεί» από τον Άρη (αντίσταση), ο οποίος έκανε την είσοδό του στις 11/11/11 (!) για να παραμείνει εκεί μέχρι τον Ιούλιο του 2012 λόγω της ανάδρομης πορείας του. Η πορεία σίγουρα δεν θα είναι «ριχτή και άνετη», ωστόσο υπάρχει και κάτι το πολύ ελπιδοφόρο σε αυτή τη φάση: Ο ωροσκόπος της νέας κυβέρνησης στον Κριό, που δείχνει την αρχή ή τουλάχιστον την αρχή του τέλους μιας «αρρωστημένης» κατάστασης!!

Γιώργος Ματσάγγος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου